EngelsNederlands

 

Africa road the main place for rafiki.jpg
Wij bouwen een orthopedisch ziekenhuis en u kunt daarbij helpen.
logo RORC rafiki foundation.png

Actueel

 

Steun ons!

 

Lees meer >>>

 

opleiding

Geringe opleidingscapaciteit voor orthopedisch chirurgen in Kenia
Er is een tekort aan gekwalificeerde medische staf en noodzakelijke apparatuur. Slechts enkele van de Keniaanse medische faculteiten bieden een orthopedisch opleidingsprogramma.

Aangezien het functioneren van een ziekenhuis afhankelijk is van de beschikbaarheid van goed opgeleid personeel, biedt RORC een continue opleidingsprogramma (CME) ten behoeve van de medische- en paramedische staf en ondersteunend personeel. Zo streeft RORC naar het behoud van competenties.

Tevens draagt RORC bij aan de ontwikkeling van orthopedische capaciteit in de regio. Hiertoe organiseert RORC conferenties, trainings- en uitwisselingsprogramma’s. Affiliatie met universitaire orthopedie-afdelingen in Kenia en in het buitenland is hierbij essentieel. Er bestaan reeds nauwe banden met Keniaanse, Amerikaanse, Ierse en Nederlandse orthopedisch chirurgen.
Mede uit het oogpunt van accreditatie zoekt RORC aansluiting bij bestaande opleidingsprogramma’s, zoals COSECSA (College of Surgeons in East, Central and Southern Africa).

Bij de planning en de bouw van het instituut is in alle opzichten rekening gehouden met de opleidingsdoelstellingen.

 
 
 
rafiki-rehab.org maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen