EngelsNederlands

 

Africa road the main place for rafiki.jpg
Wij bouwen een orthopedisch ziekenhuis en u kunt daarbij helpen.
logo RORC rafiki foundation.png

Actueel

 

Steun ons!

 

Lees meer >>>

 

NGO Rafiki orthopaedic and Rehabilitation centre (RORC)

Management Team :

 • H.E. Ms Kalimi Mugambi Mworia - Chief Executive Officer (CEO), heeft meerdere senior management posities bekleed bij Keniaanse en internationale organisaties, o.a. als Ambassadeur van Kenia in Nederland en in de directie van OPCW-UN). Zij heeft tevens vele jaren ervaring binnen de gezondheidszorg en heeft een Masters degree in Educational Psychology.
 • Johnson L. Murila, M.D. - Chief Medical Officer (CMO), is een orthopedisch chirurg met speciale expertise in kinderorthopedie, reconstructieve  en gewricht vervangende chirurgie. Hij ontwikkelt trainingsprogramma’s voor  paramedici, fysiotherapeuten, OK-staf, orthopedisch chirurgen en revalidatieartsen. Dr. Murila werkt in verschillende Keniaanse ziekenhuizen en doceert orthopedie aan de Kenyatta Universiteit.
  Hij was mede oprichter en  directeur van PCEA Kikuyu Orthopaedic and Rehabilitation Centre, Kenya.
  In 2006 was hij betrokken bij en verantwoordelijk voor het dagelijkse management van een orthopedische unit aan het Selian Lutheran Ziekenhuis in Arusha, Tanzania. Ook zette  hij een outreach programma op voor de regio’s Arusha en Manyara.
  Dr. Murila heeft twee keer de National Hospital Insurance Award ontvangen. In 2003 was hij winnaar van de Afya Excellence Award for Excellence and Innovation in Health Care Services voor zijn werk bij PCEA Kikuyu Orthopaedic Rehabilitation Centre.
   
 • Chief Financial Officer (CFO) - Hij is Register Accountant met MBA, met meer dan 10 jaar ervaring als financieel directeur bij zowel medische als niet-medische instellingen.

Ondersteunend personeel en diensten
Er wordt voorzien in ondersteunend personeel voor de receptie, catering, housekeeping, onderhoud, beveiliging, vervoer, etc.
RORC biedt alle medewerkers een contract met optie tot verlenging. Dankzij het CME programma, good governance en concurrerende salarissen, moet het mogelijk zijn om het personeelsverloop zo laag mogelijk te houden.

 
 
 
rafiki-rehab.org maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen